Benvinguts al bloc del Cicle Superior.

En aquest bloc anirem publicant notícies i activitats relacionades amb la nostra escola, amb la participació especial de l'alumnat.
Esperem els vostres comentaris i aportacions.

dijous, 18 de març del 2010

CIÈNCIA DIVERTIDA A LA UAB

El dimarts dia 16 tot l'alumnat de Cicle superior vam anar a una activitat organitzada per la UAB per posar-nos en contacte amb alguns experiments científics al nostre abast.
Va ser una estona molt entretinguda i potser d'aquí sortirà algun físic important...

1 comentari:

Cicle Superior ha dit...

ANEM A L'UAB!
Avui, dimarts 16 de març, els nens i nenes de 5è i 6è hem anat d'excursió a Bellaterra, a la Universitat Autònoma de Barcelona. Hem fet una activitat de Física que es deia “Som-hi”. Hi havia diferents racons amb diferents experiments i, per grups, els anàvem fent.
Ha sigut molt divertit i ens ho hem passat molt bé.

Emma Puigmartí

L'experiment que més m'ha agradat ha sigut un en que hi havia un aparell que disparava aire potent; havies de posar-hi unes pilotes i l'aire les aguantava. S'havien de tocar fluixet perquè si no sortien del lloc de l'aire i queien al terra. El cub, d'on sortia l'aire, es podia moure cap a la dreta i cap a l'esquerra i les pilotes anaven a la banda col·locada.

Guillem Caldés

L'activitat que més m'ha agradat ha sigut una que es tractava de posar-te al davant d'una paret amb un paper especial i un focus et feia com una fotografia i l'ombra es quedava gravada al paper.

Paula Ortiz


Tot ha sigut molt divertit, sobretot l'últim. Hi havia un tambor amb un forat, li posaven com un fum a dintre, li donaven un cop pel darrera i hi sortia com una bola de fum que olorava fatal.

Lautaro Lima